WatchBus 手錶討論區 :: 觀看文章 - [請教]請問關於16610... 買了一個月就掛了!
開新主題 回覆文章 Share
發表人 內容
BB
白金會員
白金會員
發表 發表於: 星期二 2004-06-29 08:25
引言回覆

不要賣
拿回去請敦南整理好
而且確認是你的錶
這樣比較划算
看起來還要避開你的工作場所
ppyc
資深會員
資深會員
發表 發表於: 星期二 2004-06-29 08:45
引言回覆

现代的3135芯,已经没有日期的禁区.
可以随时调日期的.
上链上感死可能是拉把没到位的缘故.
流水号把表带拆掉,在表耳之间.可以和保单上核对.
总之,还是再深究一下吧.
PATRICK
終極會員
終極會員
發表 發表於: 星期二 2004-06-29 09:01
引言回覆

我也有一次停秒的經驗
非常生氣
再將龍頭把手拉出調時
再退回
又走了........

PATRICK.......@#@$
gyc_gpgp
中級會員
中級會員
發表 發表於: 星期五 2004-07-16 10:16
引言回覆

poor boy!!

I told you buy 16600!!!!!!!!!!!!but you did't! 裝白ㄘ 嘲笑 裝白ㄘ 嘲笑 裝白ㄘ

非常高興 but date is rubbish!! easy to broken!
this is why YYPC does not like date!! 非常生氣 非常生氣 非常生氣
Etacaa
中級會員
中級會員
發表 發表於: 星期六 2004-07-17 02:57
引言回覆

ROLEX offers two-year full warranty (on brand new watches of course). If anything goes wrong, you should bring it to an authorized dealer. If the dealer can't fix it, call ROLEX directly.

The daily variation should be less than 2 seconds, per COSC certification. In addition, F series started late last year. ROLEX needs services every 5+ years. It doesn't make sense that the oil dried up. Something must be wrong with your ROLEX. Did you buy from a real authorized dealer?

Damage on the crown by the dealer is not acceptable at all. A ROLEX-certified technician should not be so careless to damage the watch. The dealer should replace a new crown for you. Call ROLEX.
LFC
初級會員
初級會員
發表 發表於: 星期四 2004-07-29 00:52
引言回覆

再次請教各位大大...
我的16610自從送修後,第一個禮拜誤差為-1 sec/day,
但過了一週後誤差變為+15 sec/day,
請問這樣合理嗎?
還有兩天不戴停錶後再上發條,要拍個幾下秒針才會動,
讓我差點沒昏倒 困惑

目前還在台中天文台送修中,
當天順便問老闆如果要賣還值多少錢,
他幫我打了通電話說可賣95000,是因為二手商剝削的關係嗎?

另外老闆同意讓我再補一萬多塊換16600,
可是機心不是一樣嗎?

可否請各位大大給點意見,我該換支新的16600嗎?
還是繼續留下這支有瑕疵的16610?
謝謝 嘲笑
BB
白金會員
白金會員
發表 發表於: 星期四 2004-07-29 01:36
引言回覆

kenpsac
新進會員
新進會員
發表 發表於: 星期四 2004-07-29 03:23
引言回覆

LFC 寫到:

讓我差點沒昏倒 困惑
嘲笑

我也有差不多同樣事情在HK發生, 之前店鋪都是叫我拿去維修的, 我跟他們說..新買的錶幾天就要修理是什麼道理, 所以我要求更換, 這事也搞了好幾天, "我也有找HK Rolex但他們不會更換只可維修, 如要更換就要找買回來的店鋪," 這時只好天天煩那店鋪, 後來他們說可更換新的給我, 但......因他沒貨, 所以我補了差價買了另一只.
這次也是我買東西最不快的事!
BB
白金會員
白金會員
發表 發表於: 星期四 2004-07-29 04:32
引言回覆

LFC 寫到:

That is normal..
all my Rolexs have the same situation.
usually I wil wear one for like 3 months then switch to another one.
I need to 上發條 then shake the watch for couple times..秒針才會動
if you really mind all the problems with your 16610 I think you should take the trade in to get the 16600.
I bought some Rolexs for past 10 years only one got a little problem so far. It's my 16570 Exp-2. The second time zone hand didn't line up exactly when the minute hand is on the 12...it's off like till minute hand goes to 2! Other than this so far so good..Rolex never give me any problem.
BB
白金會員
白金會員
發表 發表於: 星期四 2004-07-29 07:23
引言回覆

記得沒錯的話
TimeZone以前就討論過
因為我的勞力士不帶
都是直接收起來
要帶就要上發條,要左右搖個幾下秒針才會開始動起來

這種狀況下
我建議換錶好了