WatchBus 手錶討論區 :: 觀看文章 - [請教]Rolex 服務中心保養
開新主題 回覆文章 Share
發表人 內容
rolex1016
白金會員
白金會員
發表 發表於: 星期二 2004-04-27 21:00
引言回覆

BobExpII兄
太陽餅不會白白犧牲的
向他訂的風防她是免費送我幫我換的
還幫我換兩支新的錶帶固定的彈簧棒子
關於852說的要電話是一定要的啦
上次去一次就塞了一堆紀念品給我
害我都不好意思了 哈 哈 哈
BobExpII
中級會員
中級會員
發表 發表於: 星期二 2004-04-27 22:22
引言回覆

糟糕, 我沒跟小姐要電話說 難過
不過人家說不定已經結婚了 害羞

言歸正傳
我有問Rolex小姐洗1601要多少錢
答案是2800
包括換防水圈, 龍頭鎖管沒聽到
重點是: 塑膠風防也一並更新, 注意, 是更新喔
實在是划算

不知 1016是不是也這樣
另外, Rolex原廠錶帶固定的彈簧棒子實在是好東西
外面找不到那麼粗的, 又圓頭比較不傷錶
Rolex的紀念品有什麼啊 困惑

ps: 本來要照張錶帶刻字的像, 但相機還沒回來, 所以作業延後

rolex1016 寫到:
BobExpII兄
太陽餅不會白白犧牲的
訪客

發表 發表於: 星期二 2004-04-27 22:56
引言回覆

I bought my 16570 in Sept. 2003. In that case, when should I bring my watch for serving? Based on this discussion, I will definitely have my watch serviced in Taiwan (even though I live in NY). I am very curious to see how friendly (pretty) these female Rolex customer agents are. 眨眼 眨眼 It’s funny how PATRICK describes people wearing 16570 to be tall and heavy. I am somewhat tall (177cm) and heavy (according to my wife). I am currently trying to change the heavy part.

You guys are great. Keep it up. 嘲笑 嘲笑

Tony
PATRICK
終極會員
終極會員
發表 發表於: 星期三 2004-04-28 08:52
引言回覆

Anonymous 寫到:
I bought my 16570 in Sept. 2003. In that case, when should I bring my watch for serving? Based on this discussion, I will definitely have my watch serviced in Taiwan (even though I live in NY). I am very curious to see how friendly (pretty) these female Rolex customer agents are. 眨眼 眨眼 It’s funny how PATRICK describes people wearing 16570 to be tall and heavy. I am somewhat tall (177cm) and heavy (according to my wife). I am currently trying to change the heavy part.

You guys are great. Keep it up. 嘲笑 嘲笑

Tony

DEAR TONY兄:

哈哈哈 ! 心理學
大個子 帶 EXII 是不變的定律(尤其只有一隻rolex)
但記得要帶黑面喔,白面不會修飾你的體型的!
上面這位寫者 2003 .9 購入的TONY 兄台
我建議您 2006.9~2007.3 回廠摟(3~3年半)洗油調整
NY 也行! TW也行 !(或許有更好的服務)

PATRICK
tw_lolo
初級會員
初級會員
發表 發表於: 星期三 2004-04-28 09:07
引言回覆

Rolex的紀念品有什麼啊?

上次去洗油,送一隻rolex mark的小瑞士刀。

BobExpII 寫到:
糟糕, 我沒跟小姐要電話說 難過
不過人家說不定已經結婚了 害羞

言歸正傳
我有問Rolex小姐洗1601要多少錢
答案是2800
包括換防水圈, 龍頭鎖管沒聽到
重點是: 塑膠風防也一並更新, 注意, 是更新喔
實在是划算

不知 1016是不是也這樣
另外, Rolex原廠錶帶固定的彈簧棒子實在是好東西
外面找不到那麼粗的, 又圓頭比較不傷錶
Rolex的紀念品有什麼啊 困惑

ps: 本來要照張錶帶刻字的像, 但相機還沒回來, 所以作業延後

rolex1016 寫到:
BobExpII兄
太陽餅不會白白犧牲的
訪客

發表 發表於: 星期三 2004-04-28 11:29
引言回覆

引言回覆:

sorry囉,

我應該算高但不太瘦的吧(178cm,71kg)

而且我的是白面的。
PATRICK
終極會員
終極會員
發表 發表於: 星期三 2004-04-28 12:28
引言回覆

BOBEXII兄:
歹勢拉!
我等不了拉!! PHOTO等我回日本再看看拉

P.S 4/29~ 海外旅行! HAPPY~

小弟要去度假兩星期......各位多幫忙

PATRICK
kevichen
新進會員
新進會員
發表 發表於: 星期三 2004-04-28 19:51
引言回覆

請問回原場換一個面盤要多少錢?我的是submariner 168000
,面盤下有swiss-t<25的字....thanks
訪客

發表 發表於: 星期三 2004-04-28 20:34
引言回覆

DEAR TONY兄:

哈哈哈 ! 心理學
大個子 帶 EXII 是不變的定律(尤其只有一隻rolex)
但記得要帶黑面喔,白面不會修飾你的體型的!
上面這位寫者 2003 .9 購入的TONY 兄台
我建議您 2006.9~2007.3 回廠摟(3~3年半)洗油調整
NY 也行! TW也行 !(或許有更好的服務)

PATRICK

Thanks PATRICK.
It is my very first Rolex and I did get the black dial (of course). I will note the service date on my calendar. By that time, I am due for a vacation to the wonderful Taiwan anyway (note: Taiwanese women are the prettiest in the world). I love the country and especially the warmth from the people there. Too bad about the politics though, it is a mess. It's sad to see all these politicians embezzling so much money off the Taiwanese citizens and act like children in the political arena. My American co-workers are always asking me why these politicians so immature. Sorry for steering off the watch topic. It won't happen again.

Tony
haven185
分區版面管理員
分區版面管理員
發表 發表於: 星期四 2004-04-29 13:35
引言回覆

我記得面盤跟真是一組ㄉ
之前沒漲價前好像是一組9000
現在就不之ㄌ
你ㄉ168000若他沒庫存可能混幫你換16610ㄉ
面盤依樣

3頁(共4頁)